Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g560g3192kcal127.7g109.2g277.8g33.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti140g794kcal34.3g19.5g64.3g0g
Saksanpähkinä 84g571kcal12.3g2.8g54.8g13.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g140g524kcal32.2g0g43.4g39.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g84g8.4kcal1.3g0g0.5g71.4g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g10178kcal415.6g263g881.6g315.2g
Valittu annoskoko1708g5089kcal207.8g131.5g440.8g157.6g
Annoskoko puolitettuna854g2545kcal103.9g65.8g220.4g78.8g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200