Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)846g271kcal27.9g38.1g0g0g
Sokeri 254g1031kcal0g253.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen113g812kcal0g0g90.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 495g1699kcal50.4g346.5g5.9g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g7625kcal156.6g1276.4g192.4g34.6g
Valittu annoskoko1708g3812kcal78.3g638.2g96.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna854g1906kcal39.2g319.1g48.1g8.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172