Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2952g1948kcal442.8g0g20.7g0g
Sipuli (kuorittu)410g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g66g68kcal5.2g10.7g0.4g1.3g
Chili paprika punainen185g74kcal3.7g16.6g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka410g45kcal4.5g4.5g0.8g4.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3280g754kcal45.9g111.5g13.1g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk123g48kcal2.1g9.3g0.1g6.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr82g230kcal6.6g7.8g19.7g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1640g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 107g29kcal3.3g1.1g0.9g1.7g
Valkopippuri 16g47kcal1.7g7g0.3g4.3g
Sitruunamehu, laimentamaton615g129kcal1.8g9.8g0g0.6g
Oliiviöljy 115g1015kcal0g0g114.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8996kcal1045.8g396g343.2g53g
Valittu annoskoko10000g4498kcal522.9g198g171.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2249kcal261.5g99g85.8g13.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107