Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g17g30kcal0.4g1.3g2.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g40g68kcal8g0g4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)42g146kcal5.3g29g0.8g1.3g
Plus maito (Valio), annos 100g8.3g3.3kcal0.4g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto13g49kcal3g0.2g4g0g
Tomaatti, tuore17g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g647kcal38.2g64.4g25.4g3.4g
Valittu annoskoko171g323kcal19.1g32.2g12.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g162kcal9.6g16.1g6.4g0.9g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.8g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445