Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)63g22kcal2.3g2.7g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.2g0.5g3.8g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl16g55kcal2.3g10.4g0.5g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 9g28kcal0g6.9g0g0g
Hiiva 6.2g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g722kcal25.6g138.8g3.8g13.6g
Valittu annoskoko171g361kcal12.8g69.4g1.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna86g181kcal6.4g34.7g1g3.4g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.6g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271