Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g18g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g124kcal9.4g9.6g4.2g2.8g
Valittu annoskoko171g62kcal4.7g4.8g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna86g31kcal2.4g2.4g1.1g0.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712