Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)19g39kcal2.6g0.1g3.2g0g
Pekoni, paistettu 6.2g32kcal1g0g3.2g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g458kcal22.8g7g37.2g2.8g
Valittu annoskoko171g229kcal11.4g3.5g18.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna86g115kcal5.7g1.8g9.3g0.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614