Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g33g10kcal1.5g0.7g0.1g0.5g
Broilerifilee, marinoimaton33g36kcal7.7g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.3g16kcal1.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g316kcal36.2g8g15.2g1.6g
Valittu annoskoko171g158kcal18.1g4g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g79kcal9.1g2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555