Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g55g77kcal10.5g1.4g3.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl45g38kcal0.6g2g3.2g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g45g158kcal7.2g28.9g1.2g2.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.9g7.6kcal0.3g0.3g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g23g59kcal6.8g0.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g680kcal50.8g66.2g23.8g5.4g
Valittu annoskoko171g340kcal25.4g33.1g11.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna86g170kcal12.7g16.6g6g1.4g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.4g7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081