Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g74g45kcal1.1g9.6g0.1g0.7g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g38g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g25g41kcal5g0g2.5g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g10g7.2kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g201kcal12.6g26g5.6g2.2g
Valittu annoskoko171g101kcal6.3g13g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna86g50kcal3.2g6.5g1.4g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198