Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 74g167kcal5g30.2g1g8.2g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 28g37kcal0.7g0.9g3.4g0g
Maustekurkku28g4.6kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g850kcal14.2g67.6g54.8g17.8g
Valittu annoskoko171g425kcal7.1g33.8g27.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna86g213kcal3.6g16.9g13.7g4.5g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534