Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g57g197kcal4.4g22.2g9.6g1.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g30g7.2kcal0.5g0.9g0.2g0.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.5g26kcal1g0g2.4g0g
Oivariini vähärasvainen0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g7.5g26kcal0.5g1.5g2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g15g23kcal2.4g0.2g1.4g0g
Purjosipuli 6.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g808kcal22.6g51.8g56.2g3.6g
Valittu annoskoko171g404kcal11.3g25.9g28.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g202kcal5.7g13g14.1g0.9g
Arvot/100g100g236kcal6.6g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697