Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Paprika punainen 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.4g3.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow68g57kcal3.1g10.1g0.3g3.4g
Herkkusieni säilyke 7.9g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g186kcal8.6g27.8g3.2g9.4g
Valittu annoskoko171g93kcal4.3g13.9g1.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna86g47kcal2.2g7g0.8g2.4g
Arvot/100g100g54kcal2.5g8.1g0.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831