Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton78g85kcal17.7g0g1.4g0g
Pekoni atria39g137kcal5.9g0g11.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 25g6.5kcal0.4g0.6g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni20g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g561kcal49.8g3g36.8g1.4g
Valittu annoskoko171g281kcal24.9g1.5g18.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna86g140kcal12.5g0.8g9.2g0.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489