Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 28g34kcal6g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g19g4.7kcal0.8g0.8g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)13g46kcal2.1g8.4g0.3g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Ranskankerma Valio14g39kcal0.4g0.5g3.9g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g334kcal23.2g20.6g17.6g2g
Valittu annoskoko171g167kcal11.6g10.3g8.8g1g
Annoskoko puolitettuna86g84kcal5.8g5.2g4.4g0.5g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597