Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Sokeri 52g212kcal0g52.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g1212kcal20.6g152.8g55.8g6.2g
Valittu annoskoko172g606kcal10.3g76.4g27.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna86g303kcal5.2g38.2g14g1.6g
Arvot/100g100g353kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249