Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g67g133kcal13.3g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen50g155kcal4g27g2.7g0.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 12g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio17g23kcal0.5g1.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g695kcal36.6g61.2g31.8g1.4g
Valittu annoskoko172g348kcal18.3g30.6g15.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna86g174kcal9.2g15.3g8g0.4g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946