Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Voi ingman6.2g45kcal0g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g65g218kcal7.8g42.9g1.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g765kcal23g134.2g14g13.2g
Valittu annoskoko172g382kcal11.5g67.1g7g6.6g
Annoskoko puolitettuna86g191kcal5.8g33.6g3.5g3.3g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565