Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 109g69kcal3.3g5.2g3.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta35g127kcal4.6g24.8g0.7g1.2g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g500kcal21.8g60.2g18.4g2.4g
Valittu annoskoko172g250kcal10.9g30.1g9.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g125kcal5.5g15.1g4.6g0.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356