Lihapullat a la Lindström

400 g paistijauhelihaa
3/4 dl kauraleseitä
1 rkl perunajauhoja
1 dl vettä
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä sipulien pehmentämiseen pannulla
1 tl suolaa (about, laitettu Herbamarea)
mustapippuria myllystä
90 g etikkapunajuuria hienonnettuina pieneksi
50 g maustekurkkuja hienonnettuina pieneksi
15 g kapriksia hienonnettuina pieneksi

Tehty pyöryköiksi ja paistettu uunissa 225 astetta, 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Kauralese 7g25kcal1.3g3.2g0.5g1.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.4g8.1kcal0g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Etikkapunajuuri, Pirkka (720g)20g13kcal0.2g2.8g0.1g0.4g
Maustekurkku viipaleet FELIX Maku (Felix), annos 100g11g5.2kcal0.1g1.2g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g443kcal38.8g20.2g22.4g4g
Valittu annoskoko172g222kcal19.4g10.1g11.2g2g
Annoskoko puolitettuna86g111kcal9.7g5.1g5.6g1g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.9g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273004