Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g4.4g15kcal0g0.1g1.7g0g
Becel juokseva, annos 10g10g67kcal0g0g7.5g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g44g194kcal3.1g29.6g8.6g1.5g
Vispikerma Flora 20%36g80kcal1.1g1.8g7.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)29g16kcal2.5g1.5g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g19g106kcal1.6g10.4g6.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g11g59kcal0.5g6.4g3.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.2g7.6kcal1.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g1203kcal21.4g127g70.2g3g
Valittu annoskoko172g602kcal10.7g63.5g35.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna86g301kcal5.4g31.8g17.6g0.8g
Arvot/100g100g350kcal6.2g37g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963