Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu58g175kcal2.4g2.3g17.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 44g28kcal1.4g2.1g1.5g0g
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 29g7.8kcal0.4g0.8g0.1g0.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g15g2kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli mauste0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g462kcal15.6g12g38.8g1.6g
Valittu annoskoko172g231kcal7.8g6g19.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g116kcal3.9g3g9.7g0.4g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636