Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 4.7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton19g41kcal2.1g0.5g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g142kcal6.2g11g7.6g2g
Valittu annoskoko172g71kcal3.1g5.5g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna86g36kcal1.6g2.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1.8g3.2g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320