Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Atria sika-nauta jauheliha 23%47g127kcal8g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.7g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g483kcal18g13.8g39g4.4g
Valittu annoskoko172g241kcal9g6.9g19.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna86g121kcal4.5g3.5g9.8g1.1g
Arvot/100g100g141kcal5.2g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650