Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)63g100kcal11.9g0g5.6g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Curry Paste red, Aroy-D2.3g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow16g7.8kcal0.1g1.9g0g0g
Flora culinesse0.8g5.8kcal0g0g0.6g0g
Fraiche 5% Valio16g14kcal0.6g1.2g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kookosmaito 13g26kcal0.3g0.4g2.7g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g343kcal27.6g12.6g19.6g1.6g
Valittu annoskoko172g172kcal13.8g6.3g9.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g86kcal6.9g3.2g4.9g0.4g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586