Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 47g26kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal1g3.3g2.6g1.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g9g34kcal2.2g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g488kcal25.6g21g34g3.6g
Valittu annoskoko172g244kcal12.8g10.5g17g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g122kcal6.4g5.3g8.5g0.9g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675