Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g39g23kcal3.5g2g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)23g63kcal7g0g4g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g9g30kcal1.7g4.2g0.7g1.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 7g22kcal0.7g4.2g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]12g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)20g13kcal2.9g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g18g23kcal2.2g0.9g1.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g27g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g438kcal43g27.4g17.2g4.6g
Valittu annoskoko172g219kcal21.5g13.7g8.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna86g110kcal10.8g6.9g4.3g1.2g
Arvot/100g100g128kcal12.5g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020