Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 63g25kcal2.2g2.5g0.4g1.3g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g86kcal5.2g7.2g3.2g3.2g
Valittu annoskoko172g43kcal2.6g3.6g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna86g22kcal1.3g1.8g0.8g0.8g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811