Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss55g41kcal0.7g9.9g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g51g82kcal9.7g0g4.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)29g8.5kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Kevytkerma15g18kcal0.5g0.7g1.5g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g2.9g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g339kcal23.6g25.4g16.2g0.4g
Valittu annoskoko172g169kcal11.8g12.7g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna86g85kcal5.9g6.4g4.1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.9g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920