Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g334g100kcal15.3g6.7g1g5.3g
Broilerifilee, marinoimaton334g357kcal77.1g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Kananmuna kuoreton 125g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Maito, Kevyt501g230kcal16g24g7.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa167g501kcal38.4g0g38.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g63g163kcal16.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3159kcal363.4g80.2g151.4g17g
Valittu annoskoko1710g1580kcal181.7g40.1g75.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna855g790kcal90.9g20.1g37.9g4.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555