Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g212g159kcal38.2g1.1g2.1g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g156g540kcal18.4g109.3g3.1g0.8g
Atria broilerin filesuikale maustamaton375g412kcal86.2g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.2g
Kiinankaali 375g75kcal5.8g8.4g1.1g3.4g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 187g67kcal7.5g4.9g1.3g2.8g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g38g68kcal0.9g15.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3089kcal324.6g296.8g66.2g26.6g
Valittu annoskoko1710g1545kcal162.3g148.4g33.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna855g772kcal81.2g74.2g16.6g6.7g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094