Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi56g5.6kcal0.8g0.8g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g253g51kcal2.5g7.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)84g57kcal1.3g12.6g0.1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis169g189kcal37.1g0g5.1g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g813kcal85.6g43.8g31.8g0g
Valittu annoskoko1710g407kcal42.8g21.9g15.9g0g
Annoskoko puolitettuna855g203kcal21.4g11g8g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389