Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell600g660kcal138g0g12.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g30g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g50g6.5kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Herne-maissi-paprika, Pirkka200g138kcal8g22g1.6g6.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 800g773kcal24.1g156.7g2.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3169kcal342.2g361.2g34.2g30.6g
Valittu annoskoko1710g1585kcal171.1g180.6g17.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna855g792kcal85.6g90.3g8.6g7.7g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566