Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 320g111kcal14.7g6.2g1g7.9g
Paprika punainen 160g47kcal1.5g7.2g0.6g3g
Palvikinkku HK 3%120g120kcal21.6g0.6g3.6g0g
Sipuli, paistettu 80g81kcal1g3.9g6.6g1.4g
Oliiviöljy 144g1273kcal0g0g144g0g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)80g164kcal1g36.8g1.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä320g352kcal25g57.6g1.6g25.6g
Papu valkoinen, keitetty 320g344kcal27g44.8g1.1g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g5054kcal191.6g317.8g320.8g125.8g
Valittu annoskoko1712g2527kcal95.8g158.9g160.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna856g1263kcal47.9g79.5g80.2g31.5g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613