Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu642g263kcal1.3g60.3g0.6g11.6g
Raparperi 428g144kcal3g23.5g0.4g6g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g535g2087kcal0g524.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3424g4988kcal8.6g1216.2g2g35.2g
Valittu annoskoko1712g2494kcal4.3g608.1g1g17.6g
Annoskoko puolitettuna856g1247kcal2.2g304.1g0.5g8.8g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970