Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 3509g1826kcal415.4g3.5g14g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3509g1494kcal13.3g143.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1930g5867kcal168.9g1069.1g36.7g268.2g
Sipuli (kuorittu)632g171kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Siirappi 421g1269kcal0.4g312g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21256kcal1212.4g3117.6g104g557.8g
Valittu annoskoko10000g10628kcal606.2g1558.8g52g278.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5314kcal303.1g779.4g26g139.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385