Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6717g11150kcal1276.2g0g671.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 840g539kcal26.9g40.5g29.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 462g659kcal57.7g1.4g47.3g0g
Ketsuppi, Felix151g136kcal1.5g31.7g0.8g0g
Soijakastike 151g91kcal7.8g14.4g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1679g2183kcal109.2g335.9g50.4g84g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29516kcal2958.6g847.8g1599.4g168.2g
Valittu annoskoko10000g14758kcal1479.3g423.9g799.7g84.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7379kcal739.7g212g399.9g42.1g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630