Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 333g374kcal70.4g0g10g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 500g170kcal5.5g27g1g14.5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g1118kcal153g58.8g22.2g30.6g
Valittu annoskoko1715g559kcal76.5g29.4g11.1g15.3g
Annoskoko puolitettuna858g280kcal38.3g14.7g5.6g7.7g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346