Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa600g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Porkkana 160g52kcal1g8.9g0.3g4.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 40g215kcal0.4g0.3g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 300g136kcal3g19.5g4.5g2.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)16g43kcal0.9g0.9g4g0.2g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives16g45kcal0.6g1g4.5g0g
Lohisäilyke155g155kcal27.9g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3436g1886kcal83.6g166g93.2g35.2g
Valittu annoskoko1718g943kcal41.8g83g46.6g17.6g
Annoskoko puolitettuna859g472kcal20.9g41.5g23.3g8.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718