Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 122g35kcal1.2g5.6g0.4g2.2g
Lapinliha,poronkäristys 750g328g453kcal68.9g3.3g19.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow175g140kcal7.3g22.7g1.6g5.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g219g547kcal41.5g0.1g48.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3437g2349kcal237.8g63.4g139.6g15.2g
Valittu annoskoko1719g1174kcal118.9g31.7g69.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna859g587kcal59.5g15.9g34.9g3.8g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710