Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt438g201kcal14g21g6.6g0g
Ruokasuola jodioitu 6.6g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 350g272kcal61.5g0g2.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 438g333kcal8.2g67.8g0.9g4.4g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g11g74kcal0.1g0.1g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3437g1852kcal170.4g195.8g36.8g10.4g
Valittu annoskoko1718g926kcal85.2g97.9g18.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna859g463kcal42.6g49g9.2g2.6g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519