Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g18g18kcal0.3g4.5g0g1.9g
Mantelirouhe, 1 rkl36g208kcal7.6g1.9g18.2g4.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl90g45kcal0g9.9g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g450g270kcal1.8g67.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä225g383kcal2.3g99g2.3g0g
Flora Vanilla 12%450g855kcal20.2g72g54g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g450g293kcal49.5g18.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g4141kcal163.4g547.4g151.6g12.2g
Valittu annoskoko1719g2071kcal81.7g273.7g75.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna860g1035kcal40.9g136.9g37.9g3.1g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301