Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Lanttu 65g19kcal0.6g3g0.2g1.2g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka34g28kcal1.1g6.4g0.3g0.3g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Seiti pakaste 337g262kcal59.2g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 787g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g1331kcal153.6g54g51.8g20.2g
Valittu annoskoko1719g665kcal76.8g27g25.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna860g333kcal38.4g13.5g13g5.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160