Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g113kcal0.7g1g11.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g20g76kcal5.8g0g5.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 33g21kcal1g1.6g1.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.7g0.3kcal0g0g0g2.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g2.7g0kcal0g0g0g2.7g
Riisijauho / -hiutale 18g66kcal1.4g14.5g0.1g0.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g4g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g15g17kcal2.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g823kcal25g42.8g60g19.2g
Valittu annoskoko172g412kcal12.5g21.4g30g9.6g
Annoskoko puolitettuna86g206kcal6.3g10.7g15g4.8g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656