Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g9g30kcal1.2g5.8g0.2g0.8g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g5.2g8.2kcal0.4g0.2g0.7g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g5.2g11kcal1.6g0g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 23g6.2kcal0.8g0.7g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g279kcal19g29.2g8.8g5.2g
Valittu annoskoko172g140kcal9.5g14.6g4.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna86g70kcal4.8g7.3g2.2g1.3g
Arvot/100g100g81kcal5.5g8.5g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134