Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g70g84kcal11.2g0.9g3.9g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)2.2g8.1kcal0.1g1.7g0.1g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g28g34kcal0.8g1.5g2.8g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g273kcal24.2g8.2g16g0.4g
Valittu annoskoko172g136kcal12.1g4.1g8g0.2g
Annoskoko puolitettuna86g68kcal6.1g2.1g4g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310