Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g124g136kcal28.5g0g2.6g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g10g40kcal3.3g0g2.9g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g763kcal66.8g17g47.8g2g
Valittu annoskoko172g381kcal33.4g8.5g23.9g1g
Annoskoko puolitettuna86g191kcal16.7g4.3g12g0.5g
Arvot/100g100g222kcal19.4g4.9g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480