Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 77g34kcal0.4g4.9g0.5g2.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g55g213kcal0g53.6g0g0g
Suklaa tumma 33g170kcal1.3g17.5g10.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.9g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g835kcal3.4g152.2g21.4g8.4g
Valittu annoskoko172g418kcal1.7g76.1g10.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna86g209kcal0.9g38.1g5.4g2.1g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914