Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit63g13kcal2.1g1.2g0g1.6g
Kukkakaali, pakaste, Apetit78g13kcal1.3g1.7g0.2g1.5g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g355kcal13.8g6g31.2g6.2g
Valittu annoskoko173g178kcal6.9g3g15.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna86g89kcal3.5g1.5g7.8g1.6g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584