Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g31g125kcal2.3g19.3g4.4g0.4g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa50g50kcal5.5g1.5g2.5g0g
Karpalo 25g8.1kcal0.1g0.9g0.2g0.8g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g700kcal20.6g102g23g2.4g
Valittu annoskoko173g350kcal10.3g51g11.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g175kcal5.2g25.5g5.8g0.6g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239